Дълг изхвърля щангистите от световното в Перу

0
Дължат се от над 30 000 евро към Международната тестова агенция
Дължат се от над 30 000 евро към Международната тестова агенция

Дължат се от над 30 000 евро към Международната тестова агенция

Участието на България на световното първенство за кадети в Перу отново е под въпрос заради дълг от над 30 000 евро към Международната тестова агенция (ITA). Парите е трябвало да бъдат преведени до 7 март, но не е направено от ръководството на Ариф Маджид и е получено писмо, че ще ни спират от първенството на планетата.

Заради безпаричието, което бе завещано от Маджид, участието ни в световното по принцип бе под въпрос. Треньорката Кристиана Колева обаче се примоли и дама от строителния бизнес преведе 40 бона за таксите и пътя на състезателите ни, които имат шанс за медали, пише 24 ЧАСА. В момента тя е в Перу с четирима състезатели като Исус Кирилов (49) и Нино Симеонов (55) са с най-добри заявки в категориите си. Румен Иванов (49) също е в битката за медалите, а единствено Борис Димитров (73) ще вдига в група "Б".

Президентът на щангите Антон Коджабашев помоли официално шефа на световните щанги Махмуд Джалуд да покрие дълга, за да могат да участват нашите в Перу, а след това родната централа да се издължава на вноски към неговата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари