Четири знака, че сте намерили своята сродна душа

1
Вижте онези „яркозелени знаци“ в отношенията, които ви уведомяват, че излизате с правилния човек за вас
Вижте онези „яркозелени знаци“ в отношенията, които ви уведомяват, че излизате с правилния човек за вас Снимка: iStock / Guliver Photos

Вижте онези „яркозелени знаци“ в отношенията, които ви уведомяват, че излизате с правилния човек за вас

Често чуваме за червени знаци, за които трябва да внимаваме във връзките, за да избегнем среща с грешния човек. Следователно често търсим и признаци, по които да разберем дали партньорът до нас е токсичен.

Така обаче рядко спираме да мислим за онези знаци, които могат да направят връзката ни едно радостно изживяване. Точно затова днес се гмуркаме дълбоко и ви представяме аспекти, които се считат за онези „яркозелени знаци“ в отношенията, които ви уведомяват, че излизате с правилния човек за вас, съветва Actualno.

Ето ги и тях:

1.Партньорът комуникира ясно с вас дори в моменти на бедствие

Последното нещо, от което се нуждаете, е партньор, който да се държи дистанцирано и да ви изключва, когато има лош ден. Ясната комуникация ще ви помогне да избегнете драмата във връзката и гарантира, че няма неразбиране между вас. Ако партньорът ви е искрен с вас, споделя и винаги се старае да бъде до вас в кризисни моменти – това определено е знак за неговата отдаденост и готовност да е тук и в бъдеще.

2.Нямате нужда от преструвки, защото можете да бъдете себе си

Точно както често се обличате, за да впечатлите, докато сте на среща, хората първоначално са склонни да представят най-добрата версия на себе си на своите партньори. Въпреки това, с течение на времето, трябва да можете да се отпуснете и да се мотаете, облечени в спортни панталони или пижами, вместо в луксозни тоалети. И всичко това без да се притеснявате как ще реагира човека до вас. Да се срещате с някой, при който без извинение да погълнете торба с чипс, да се ядосате или да не се притеснявате от сутрешния си вид е цяло блаженство. Ако човекът до вас ви позволява да бъдете себе си и дори ви насърчава да го правите. Ако ви приема такива каквито сте и във вас не се надига притеснение от това да не сте осъдени за нещо, то това определно е вашата сродна душа.

3.Когато е най-голямата ви мажоретка

Знаете, че сте намерили вашият човек, когато той е истински щастлив да види как растете и успявате в живота. Той не само ще ви развесели, когато сте тъжни, но ще подкрепя вашата кариера, както и личните ви стремежи. И ще бъде ваша опора по който и път да решите да тръгнете.

4.Когато вашият човек няма натрапчива нужда да спечели всеки спор

Здравата връзка е тази, в която разбирате, че и двамата сте в един екип. Добрият партньор няма да спори с вас, само за да знаете, че всеки път е прав. Той ще предпочете да бъде с вас, отколкото да бъде прав. Освен ако това не възбужда и двамата, разбира се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари