Чайове против торбички под очите

0
Как да си направите компрес от чай против тъмните кръгове?
Как да си направите компрес от чай против тъмните кръгове?

Торбичките под очите са основен враг на всяка дама

Те подсказват за наличието на умора, стрес или тревожност, и могат да се окажат изключително неприятни за външния вид.

Подпухналата кожа, тъмните кръгове и торбичките вече имат ефективно решение в лицето на компресите от чай. Чаят е натурално средство с доказани ползи в областта на здравето. Освен това, той добива все по-широка популярност като разкрасително средство, което спомага за възвръщането на здравия и свеж вид на вашата кожа, пише Ezine.bg.

Ето кои са чайовете против торбички под очите!

Чаят действа на кожата като мощен антиоксидант. Независимо дали се прилага външно или се консумира, той действа заздравително и премахва излишните токсини. Всеки чай може да бъде приложен под формата на компрес против торбички под очите, тъй като полезното му действие се дължи на танина.

Този чай има най-голяма ефективност в борбата с подпухналата кожа и умората под очите. Той възвръща свежестта на кожата, действайки като мощен антиоксидант.

Чай от стрелиция

Растението стрелиция има качествата да се пребори с уморения вид и торбичките под очите. Тази билка ще облекчи отока и ще възвърне свежестта на вашето лице.

Чай от фенел

Чаят от фенел има доказано ефективно действие срещу тъмните кръгове. Освен за облекчаване на уморения външен вид, този чай успешно помага при възпаления като конюнктивит и блефарит.

Как да си направите компрес от чай против тъмните кръгове?

Вземате 2 торбички от, избрания от вас, чай, след което ги поставяте в гореща вода. След няколко минути ги извадете и прецедете. Оставете ги да се охладят добре.

Следващата стъпка е да ги поставите под очите, като е препоръчително да изчакате да подействат за около 10-15 минути. След това изплакнете лицето си с хладка вода, като избягвате търкането на очите.

За да се отървете изцяло от уморения външен вид, то прилагайте тази процедура срещу торбички няколко пъти седмично. Така много скоро ще забравите за неприятните тъмни кръгове и подпухналото лице.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари