„Bulgaria wants you“ в Русе

0

Събитието от поредицата „Живот и кариера – защо в България?“ ще се състои на 25 ноември

Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов -„Bulgaria wants you“ официално обяви, че организира последния за тази година кариерен форум в Русе. Събитието носи името „Живот и кариера – защо в България?“ и ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център, Русенски университет.

Присъствието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация в сайта на платформата

Щастлив съм, че само месец след голямото ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Според допитване, което направихме на място близо 70% от тях са склонни да се върнат в България при подходящи работни предложения. Надявам се в Русе хората да научат, че могат успешно да се развиват в България вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, така и от различните предложения за работа. Регионални компании вече са заявили своето участие, но все още с нас могат да се свържат и други компании от Русе и региона, които искат да се включат като изложители в кариерния форум”, сподели тв продуцентът Андрей Арнаудов, предаде БТВ.

Организаторите все още не да обявили имената на лекторите от специалния панел, но издават, че ще бъдат нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на Bulgaria wants you са топ мениджъри, популярни и успели българи и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    фасфасаф
    от кога в колонията пишем и говорим на американски английски
  • 3
    2
    Мюмюн
    WTF?................?
  • 4
    1
    Асан
    Kurvi zbogom :)))))))))
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари