БСП - Русе подреди листата за парламентарния вот

1
Иван Иванов отново е водач
Иван Иванов отново е водач Снимка: БГНЕС

Иван Иванов отново е водач

Областният съвет на БСП в Русе подреди пълна листа за предстоящите избори на 9 юни. Тя бе окончателно одобрена този уикенд по време на пленум на партията в София, а за водач бе излъчен отново Иван Иванов.

Русенските социалисти избраха да заложат както на познати лица, които са доказани със своите качества, така и на млади професионалисти. Всички те ще работят за извеждането на Русе и региона като водещ приоритет за развитие на национално ниво, съобщиха от пресцентъра на столетницата.

За мен е чест да оглавя листата в 19-ти МИР. Заедно всички ще работим за реализирането на визията на БСП за развитие на държавата ни. Надявам се в кампанията да успеем да мотивираме русенци да гласуват, тъй като това ще определи бъдещото развитие на страната. Продължаваме да се водим от нашите приоритети за повишаване благосъстоянието на българите и за достойна България в мирна Европа.“, коментира Иван Иванов.

Листата е съставена от 14 професионалисти, доказали своите качества както в партията, така и в региона. На второ място е Ивалинка Цанкова, която е издигната от община Иваново. Третото място е за Елисавета Досева, следвана от Емил Георгиев, Нора Стоянова, Микаел Чакълджиян, Атанас Пеев и Диана Ласонина. Деветото място е отредено на гражданската квота в лицето на Добрин Райчев. Той е последван от Елиан Пантелеев, Константин Костадинов, Георги Линджев, Сашо Стоянов и Анатоли Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    манджурляк
    Срам и позор. От къде ги изкопаха? ! По големи боклуци и да искаха нямаше да намерят в БСП.
  • 9
    5
    зрител
    "РЕДКИ ТЪПАНАРИ" на Русенска сцена. .В главната роля БСП.
  • 8
    4
    Дядо
    Явно в Русе "липсват" стойностни социалисти, които да оглавят листата, а този шуменец пак ни го натрапват за водач! Докога русенци ще ни пренебрегват и ще слагат парашутисти и то от Шумен, не че града е лош. Не, че нямаме стойностни социалисти, но къде са борбените млади хора дето допускат тази подигравка с нашия град?
  • 10
    3
    русенец
    Русенските червени дали ще узреят някога и ще престанат да гласуват за парашутисти? Посочете ми един парашутист от тези, които ви натриса Корнелия, който да е направил нещо за Русе.
  • 2
    2
    Kур и за
    боклуците от ППДБ, дано да изчезнат в забрава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари