БСП регистрира листата си в РИК - Русе

1
Водач на листата е депутатът Иван Иванов
Водач на листата е депутатът Иван Иванов Видео: Русе Медиа

Водач на листата е депутатът Иван Иванов

БСП регистрира в Районната избирателна комисия - Русе пълна листа от 14 кандидати за народни представители. Водач е депутатът Иван Иванов, който очерта и целите пред социалистите в предстоящата предизборна кампания.

В листата сме заложили на хора, които са познати лица, представителни, участвали са и в предни кампании. БСП тръгва на тези предсрочни избори, които трябва отново да определят един работещ модел за бъдещето на България. Ние се явяваме като единствената алтернатива на това ,което се случи през последните месеци. БСП ще продължава да отстоява своите позиции за подобряване благосъстоянието на българските граждани със своята платформа и девиза „Достойна България в мирна Европа“. В тези кризи трябва стълб на спокойствие, който БСП може да даде на българските граждани, и очакваме тази подкрепа на изборите“, каза Иван Иванов, цитиран от Русе Медиа.

Целта е социалистите от Русе да имат максимално представителство, още повече, че на последните местни избори БСП показа,че може да бъде първа политическа сила, заяви още Иванов.

Общинският председател на БСП Русе Пламен Рашев обяви, че на местно ниво девизът трябва да бъде „С Русе в сърцата“ и всички депутати и евродепутати да работят за Русе. „Иначе все едно не сме избрали никой. Ние сме отдавна неоценен град, а крайно време е да ни оценят и в цяла България, и в Европа“, заяви Рашев.

Ето и листата на БСП:

  1. Иван Иванов
  2. Ивалинка Цанкова
  3. Елисавета Досева
  4. Емил Георгиев
  5. Нора Стоянова
  6. Микаел Чакълджиян
  7. Атанас Пеев
  8. Диана Ласонина
  9. Добрин Райчев
  10. Елиан Пантелеев
  11. Константин Костадинов
  12. Георги Линджев
  13. Сашо Стоянов
  14. Анатоли Иванов
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Спонсор
    Старите нови СВИНЕ от КОЧИНАТА! 35 години ги гледам как"подобряват"! За това блъсках в ЕВРОПА 20 години! А преди това в служба на тоя прост народ! ХАЙ СИКТИР, ВАШАТА МАМИЦА КРАДЛИВА БОЯДЖИЙСКА!
  • 7
    3
    обективен
    Труден избор. Никой не става.
  • 4
    2
    васко жабата
    Ужас! Само мазни мъжки курви.Плюх си в пазвата от уроки.
  • 10
    1
    Иван
    Тези боклуци от къде ги изкопаха.Те не са социалисти,а кариеристи.Пълен позор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари