БСП и 25 партии и организации се обединиха зад общ документ

0
Над 500 души се събраха в пленарната зала на Народното събрание
Над 500 души се събраха в пленарната зала на Народното събрание Снимка: БСП

Над 500 души се събраха в пленарната зала на Народното събрание

БСП и 25 партии и граждански организации от левия, центристки и патриотичен спектър се обединиха в обща декларация - "МИР, ТРУД, ДОСТОЙНСТВО. АЛТЕРНАТИВАТА.

В нея те заявяват общата си готовност заедно да отстояват правата на работещите хора, да работят за развитие на икономиката, за достъпно здравеопазване и качествено образование, съобщават от БСП.

Те извеждат на преден план преразглеждане зелената сделка и гаранции за българската енергетика, запазване на плодородната земеделска земя.

Защитата на българския национален интерес в Европейския съюз, прекратяване на воините и установяване на траен мир са сред приоритетите в декларацията.

Тя беше гласувана от всички над 500 души единодушно в пленарната зала на Народното събрание и подписана от лидерите на всички партии и организации, обединени днес в обща кауза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари