Британското разузнаване: Русия дава близо 900 жертви на ден в Украйна

0
Докладът е публикуван в социалната мрежа Х
Докладът е публикуван в социалната мрежа Х

Докладът е публикуван в социалната мрежа Х

Русия дава близо 900 жертви на ден в Украйна. Това се посочва в последния доклад на британското министерство на отбраната, публикуван в социалната мрежа Х.

Малко под 900 руски войници са убити или ранени в Украйна всеки ден, съобщава британското МО, предава Sky News.

"Вероятно е броят на жертвите на Русия отново да се увеличи през следващите два месеца, тъй като тя подновява целенасочените настъпателни операции в Източна Украйна", се посочва в актуализирано съобщение на разузнаването.

"Това е следствие от лекото намаляване на темпото на операциите през последните два месеца след падането на Авдеевка", добавят от ведомството, предава Агенция Фокус.

Британското министерство оценява, че от началото на войната са регистрирани над 465 000 руски загуби, като средно досега през тази година жертвите са 899 на ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    вярвам им
    Вярвам им още от деня в който казаха, че Садам има ОМП и отидоха да го търсят! Вярвам им, как да не им вярвам!
  • 7
    1
    чичомиткобрат
    А колко загуби има Украйна на ден? Каква е съпоставката? Защо украинците от 2022 само отстъпват? Защо фашисткия режим в Киев забранява да се водят преговори, да се излъчва информация по медиите им която не е тяхната пропаганда? Защо същия режим отскоро иска да мобилизира още 500,000 украинеца? Защо се опитват да си върнат избягалите боеспособни граждани от другите държави? Защо съвсем наскоро въведоха ново решение, което казва, че хората, болни от ХИВ, някои леки форми на рак, излекували се от туберкулоза и с леки психични отклонения са боеспособни? Преди се говореше за това как руснаците нямали оръжия и се били с картофи, лопати и перални, защо вече не се говори за това? Как може украинската армия, обучена и оборудвана с най-добрите западни благини да отстъпва пред руснаците, които на ден губят или имат ранени по 900 човека? Нещо не се връзва. Много хора обичат да се подиграват на хората и да ги пренебрегват, които говорят за масони, илюминати, ционисти и подобни неща, но това са просто хора, които на базата на съществуващите факти, откриват, че сметката простно не излиза, както става в Украйна сега - уж целия колективен запад им помага, руснаците загубили от първия ден, украинците екипирани с най-добрите западни оръжия, а отстъпват, губят персонал, от друга страна великия запад, който се бие о гърдите колко е модерен, прогресивен и ерудирал, има невероятни проблеми с имигрантите, които прие, проблеми с инфлацията, бедността на коренните си граждани, тяхното пристрастяване към наркотици, тяхното превръщане в бездомни, моралния крах на целия колективен запад, приемането на деградантни течения като хомосексуалност, генитално осакатяване, промиване на мозъците на децата, за да им се внуши съмнение в това кой пол са и после тяхното физически и психическо осакатяване, богохулството спрямо Исус и като цяло модела за запада почва да си личи много сериозно, колко е повреден. Запада се смеят на китайците, руснаците, иранците, африканците и южноамериканците колко са по-примитивни от тях във всяко отношение, а тези хора просто си мълчат и тихо и упорито задминават колективния запад във всяко едно отношение - икономическо, духовно, социално, демографско, военно. Ето, в момента много държави в Африка искат да изритат американските и европейските си окупатори и колонизатори и търсят от Русия съдействие за сделки за ресурси, военна подкрепа и т.н. Вече мехура с лъжите за величието на запада се пукна и хората не искат да чуят за него. Само една шепа слепци още вярва, че запада е обетованата земя, където всички мечти стават истина и има летящи понички и розови еднорози навсякъде, които ти се усмихват и всичко мирише на парфюм от зумбюли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари