Братя Аргирови изнесоха грандиозно шоу с оркестъра на русенската опера

1
Именитите близнаци отбелязаха 40 години артистичен живот
Именитите близнаци отбелязаха 40 години артистичен живот Снимка: Facebook

Именитите близнаци отбелязаха 40 години артистичен живот

Легендата на българския футбол Христо Стоичков пя заедно с братя Аргирови на концерта им в зала 1 на НДК тази вечер. Благовест и Светослав Аргирови отбелязаха 40 години артистичен живот с грандиозно шоу "Златните хитове на братя Аргирови".

Заедно с именитите близнаци на сцената се качи и оркестъра на Държавна опера - Русе с диригент Димитър Косев и изпълнителката на "Ах, морето" Тони Димитрова.

"Ще изпълним най-големите си хитове през годините и най-новите си песни. Надяваме се новата ни песен да е черешката на тортата", обеща Благовест Аргиров пред препълнената до дупка зала, пише България Днес.

В оркестрината на първа линия бе и известният радиоводещ Йордан Георгиев - Данчо Стълбицата, с когото близнаците написаха книга за историята на дуета, озаглавена "Гот е да сме двама". Бившият министър на труда и социалната политика в третото правителство на Бойко Борисов - Деница Цачева също слуша изпълненията на Аргирови от първия ред. Композиторът Стефан Димитров и съпругата му Богдана Карадочева, шефът на БТА Кирил Вълчев, продуцентът Джуди Халваджиян в компанията на дъщеря си и много други имените личности уважиха юбилея на поп изпълнителите.

Адвокатът Тодор Батков също бе гост на музикалния празник на братята, защото дъщеря му Калина, известна с артистичния си псевдоним К.лина записа преди време песен с Аргирови.

Архитект Калин Диков, който е главен герой в един от клиповете на близнаците и влиза в ролята на шофьор на луксозна лимузина, също дойде на концерта и ритмично танцува на вечните хитове на Аргирови.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Габи
    Никога не е късно да станеш за резил. Е братята Аргирови вече станаха с клякането пред единственият и ненадминат алчен вундеркин Стоичков. Този човек от уважаван футболист се превърна в подиграван шут и смешник.
  • -2
    3
    до 2
    Путьо, не допускам никакъв тип, род, вид чалгия до тъпанчетата си. Само да си знаеш. И тея педали слушам, но само това, което създадоха с помоща на соца.
  • -7
    2
    Аз
    Хейтър, запри се и си дъни чалгицата...
  • -3
    1
    123
    Турбо педеруги. Огладнели при това. До последно ще се гърчат пред хората за всякакви пари. Братя аргирови ги създаде комунизмът и заедно с него те си отидоха подяволите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари