Борислав Сарафов: Иван Гешев разполага с частно външно наблюдение, това е незаконно

0
По думите му е ясно кой натиска "ентъра"
По думите му е ясно кой натиска "ентъра" Снимка: bTV / стоп кадър

По думите му е ясно кой натиска "ентъра"

„Срещу мен се води мръсна, кална война се води. Публикуваните снимки, на които се вижда Петьо Петров, по известен като Пепи Еврото, са от момент, в който трябваше да се видим с Гешев.“ Това каза зам.-главният прокурор Борислав Сарафов пред bTV.

Те са направени чрез частно външно наблюдение, което е незаконно, добави той и поясни, че именно Гешев разполага с такава наблюдение.

Тогава, преди 3 години, още се опитвах да поддържам човешки отношения. Иван Гешев искаше да се видим и трябваше там в този ресторант „Осемте джуджета“ да го направим. Той не дойде. Подозирам всичко е направено с тази цел, да бъда заснет“, обясни още Сарафов.

По думите му е ясно кой натиска "ентъра".

Снимките се появиха, след като стана ясно, че ще съм гост в предаването "120 минути", обясни още Сарафов.

По-рано днес "Антикорупционен фонд" публикува кадрите на зам.-главният прокурор в скандалното заведение "Осемте джуджета", за което се твърди, че е място за среща на магистрати, които действат по поръчка. "Те са от неизвестен подател, но потвърждават изнесените досега информации за схеми за неправомерно влияние и използване на прокуратурата в частни интереси, с участието на бившия шеф на столичното следствие Петьо Петров и действащи магистрати", пишат от "Антикорупционен фонд".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    LOL
    И Гешеф и Сарафов са подставени лица на мафията и "това го знае всяко дете". А теорията, че Гешев го извикал да се видят в "8те джуджета" не обяснява какво прави той на масата с въпросните лица и защо изобщо е приел да водят служебна среща в ресторант известен като сборище на мафиоти. В общи линии по-добре за него би било ако просто мълчи, но за народа е по-добре да говори. Така закопава и себе си и Гешев и кукловодите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари