Борислав Гуцанов: За БСП е важно Зелената сделка да бъде преосмислена

0
В настоящия ѝ вид държавата ни ще загуби две базови мощности, алармира той
В настоящия ѝ вид държавата ни ще загуби две базови мощности, алармира той Снимка: БГНЕС

В настоящия ѝ вид държавата ни ще загуби две базови мощности, алармира той

За БСП е важно Зелената сделка да бъде категорично преосмислена, защото в настоящия ѝ вид държавата ни ще загуби две базови мощности - въглищните централи, а хиляди хора ще останат без работа, каза днес водачът на листата на коалиция "БСП за България" във Варна Борислав Гуцанов при регистрирането на листата за вота на 9 юни, пише БТА.

Като приоритет за коалицията той посочи реформи в сферата на здравеопазването и образованието. Гуцанов уточни, че би трябвало да се преустанови практиката частни медицински заведения да вземат ресурс от здравната каса. Според него е наложително да се промени и правилото, че парите следват ученика, което води до занижаване на качеството на образованието у нас.

За предстоящия вот той каза още, че се надява да се повиши избирателната активност. Не смятам, че хората ще са съгласни това, което ни се поднесе по време на управлението на акад. Николай Денков заедно с ПП-ДБ, ГЕРБ и любезното съдействие на ДПС, да продължава по този начин, посочи Гуцанов. За Варна той отбеляза, че е бил направен опит да се прокара закон за ветропаркове в морето, което би унищожило туризма и рибарството. Това безумие бе спряно благодарение на БСП и активната гражданска позиция на рибарите и туристическия бранш, каза Гуцанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    До 1
    Здравей, искам да те изнасиля с брутално огромно дилдо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари