Борис Бонев: ГЕРБ се държаха като диви талибани по време на преговорите

0
По думите му вече има нова коалиция в СОС, която не е политическа, а финансово-икономическа
По думите му вече има нова коалиция в СОС, която не е политическа, а финансово-икономическа Снимка: Актуално

По думите му вече има нова коалиция в СОС, която не е политическа, а финансово-икономическа

Аз сам наблюдавах как се държеше преговорният екип на ГЕРБ. От едни хора, държащи се като диви талибани, се промениха и дойдоха хора, които са малко по-разумни и можеше да се води поне разговор по същество. Това заяви лидерът на "Спаси София" Борис Бонев в интервю за Студио Actualno.

Той коментира последното заседание на Столичния общински съвет миналия четвъртък, на което от общо 14 комисии ПП-ДБ-СС получиха само една.

По думите му Столичният общински съвет (СОС) е бил завладян от ГЕРБ и БСП, като вече има нова коалиция в СОС, която не е политическа, а финансово-икономическа.

"ГЕРБ, БСП, "Синя София", "Има такъв народ" и отцепниците от "Възраждане" - ето това е новата сглобка. Нямам никакво съмнение, че през следващите 4 години те ще си управляват свободно", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари