Боксов клуб "Русе" с първо място на турнир

0
"Можем да гарантираме, че сме готови и не само ние, а и боксьорите на "Русе" с играта си показаха ниво", съобщават от клуба
"Можем да гарантираме, че сме готови и не само ние, а и боксьорите на "Русе" с играта си показаха ниво", съобщават от клуба

На 13 и 14 октомври се проведе международен боксов турнир за момчета и момичета, в който участваха състезатели от Румъния, "Локомотив" Рс, "Дунав", "Добруджа", "Арда", Омуртаг, "Олимпия" Рз и домакините- БК "Русе".

Състезанието беше подготовка за предстоящия турнир през 2016 година. В програмата на Русе Европейски град на спорта Общината предвижда такъв турнир. "Можем да гарантираме, че сме готови и не само ние, а и боксьорите на "Русе" с играта си показаха ниво", съобщават от клуба, информират Топ новини.

Мелек Айнурова, Йонона Йорданова, Семра Мехмедова и Мария Мицова спечелиха златни медали, момчетата Радослав Симеонов, Северин Йорданов, Георги Станчев, Асат Георгиев също станаха шампиони. Калоян Димитров БК "Русе" е награден с Купа за най- добър треньор.

Николай Атанасов "Локомотив" Рс и Виктор Ламбев "Дунав" Рс също са отличени с Купи за силното си представяне. На второ място, след БК "Русе", се класира отборът от Румъния. Трети е тимът на "Добруджа".

Организаторите благодарят на русенската съдийска колегия с председател Захари Петков за безвъзмездното съдийство на турнира.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари