Бойко Борисов: Тези, които дойдоха за нас, ще дойдат и за БСП и "Демократична България"

2
Вече не става въпрос за строителство, става въпрос да се запази живота на хората, заяви лидерът на ГЕРБ
Вече не става въпрос за строителство, става въпрос да се запази живота на хората, заяви лидерът на ГЕРБ

Първо мислех, че целта съм аз, после разбрах, че целта е ГЕРБ. Ние сме най-голямата партия в България!

Вие ги уплашихте, показахте им, че и без лидер, капитани и редови членове могат да се самоорганизират. Те видяха силна и яростна партия на площада и по време на ареста.

Първо трябваше да ни побеждава партията на Слави Трифонов, но не успяха -три дни броиха половин процент, а после смениха машините. Направиха измамата и събраха едното нищо с другото нищо, за да се получи нещо. БСП падна под 10%, а когато ГЕРБ беше създадена, тя беше основен опонент. Тогава беше ясно ляво и дясно, либерали в средата. Сега какво имаме?!

Сред новите управляващи има няколко души, които се считат за елитарни. За тях всички други сме плебс. В техните глави те мислят, че са дошли да ни оправят, но в нито една система не стана по-добре. Изкараха младежите от ГЕРБ виновни за цените на горивата, на олиото, на храните.

Не ги подценявайте, тези хора са брутални, извратени и способни на всичко. От това ще пати народът най-много. Така са дошли на власт много диктатори - нямайки никакви лидерски качества и използвайки конюктурата.

Демократична България“ и БСП правят груба грешка. Сега потриват ръце и казват, че сега ще омачкат ГЕРБ. Но тези, които дойдоха за нас, ще дойдат и за тях.

Икономическите и финансовите анализи вече са ясни за всички. Няма нито една успешна сфера в страната.

Вече не става въпрос за строителство и растеж. Става въпрос да се запази живота и свободата на хората. При всеки арестуван кмет вече ще идват депутатите от ГЕРБ-СДС, заедно с адвокати, а накрая ще отиде и народът. Ние сме зад Вас!

Бойко Борисов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    3
    мда
    и искат да вземат и прокоратурата и да колят и бесят еднолично. Ама няма да стане. Напред, г-н Борисов, напред г-н Гешев, България е с ВАС!
  • 3
    2
    123
    боко к'ъв е жалък, почти колко кленовия сироп. шепа нещастници го очакват, аплодират, той да плещи пълни глупости.
  • 3
    1
    Ъ-хъм,
    Така и трябва, мама ви дейба! Га ядохте кИфтете – не рИвахте! Сега ми яжте уя и търкайте наровете!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари