Бойко Борисов: ПП-ДБ ни провалиха за Еврозоната!

0
Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите, заяви лидерът на ГЕРБ
Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: БГНЕС

Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите, заяви лидерът на ГЕРБ

"Хората са умни и имат инстинкт, кога трябва да се направи промяна, и кога трябва да се приключи с промяната."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов заяви, че в резултат на неговото управление България е била готова за членството в Еврозоната, но безогледното харчене на пари от страна на ПП-ДБ е довело до провал. „Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Борисов отбеляза, че сглобката е съществувала около 10-11 месеца, която отвън е изглеждала прилично, но от вътре е имало само проблеми – огромни дефицити и никакви реформи.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че само от „Балкански поток“ страната ни е спечелила за няколко години 1,3 млрд. лв. Той обърна внимание и на факта, че след „изключително антируските действия на партията на промяната в България има изключително руски газ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    До Дгд
    Кой им е спрял далаверите бе, ПеПеруго Дебилна ? Пуделът с евраците ли е спиране на далаверите, трол надупен ?
  • 9
    6
    123456
    Тиква проста!
  • 11
    5
    Дгд
    Тъпата Тиква банкянска кради 15 години заедно с ДПС! Сега ДБПП им спряха далаверите и вият на умряло! Хайде марш при любимата ти БКП, герберастка мършо гнусна! Заедно с дебелата депесарска свиня!!!
  • 13
    4
    Читател
    Г-н Борисов,имате достатъчно време до деня на изборите 9-ти юни,да обвините ПП-ДБ,че те са виновни дори за последното земетресение в Турция.Не е ли достатъчно,че кабинетът "Главчев",обърнат с лице към герб,ще работи с пълна сила у нас и в чужбина.Днес "лъжицата" стана още по- голяма,когато премиерът ни стана и дипломат №-1 на България.Това означава,че всички български посолства по света,по препоръка на министъра на външните дела,ще работят за деня на изборите.Това е положението!
  • 12
    3
    Всуе се мориш,
    боко, всички заедно сте виновни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари