Бойко Борисов: Партия ГЕРБ не приема услужливите медии

1
Борисов отказа да коментира предложението на Главчев да бъде и външен министър
Борисов отказа да коментира предложението на Главчев да бъде и външен министър

Борисов отказа да коментира предложението на Главчев да бъде и външен министър

"Не искам да коментирам тази тема, тя не е моя." Това заяви пред журналисти в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, отговаряйки на журналистически въпрос, свързан с предложението на служебния премиер Димитър Главчев той да поеме и Министерството на външните работи, предаде БНТ.

Попитан за коментар на позицията на служебния премиер Димитър Главчев, че може да бъде и външен министър и задочния отговор на президента, че предложението е "авангардно" и Главчев все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер, Борисов каза: "Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи."

"Партия ГЕРБ не приема услужливите медии. На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    123456
    Тиква проста!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари