Бойко Борисов: Отново сглобка – много зависи кой как ще се представи

0
Несериозно е да се обвинява ГЕРБ за забавянето на втория транш по ПВУ
Несериозно е да се обвинява ГЕРБ за забавянето на втория транш по ПВУ Снимка: Бойко Борисов / Facebook

Несериозно е да се обвинява ГЕРБ за забавянето на втория транш по ПВУ

Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, и за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някого другиго. Така коментира едно евентуално съвместно управление с "Продължаваме промяната-Демократична България" след изборите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Отново сглобка – много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет, за да участват в подобни разговори", подчерта той.

Той коментира и обвиненията на ПП-ДБ, че ГЕРБ блокират второто плащане по ПВУ: "Преди 3 години ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов и договорен с ЕК План за възстановяване. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно."

"Акад. Денков да отговори защо 3 години след като бяха в кабинети, само България нямаше план", допълни още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Банкянски
    Сопол
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари