Бойко Борисов: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП-ДБ

0
Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили, заяви лидерът на ГЕРБ
Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили, заяви лидерът на ГЕРБ

С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве

"Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

"3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?", каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Мунчо
    Тиквомир е изключително прост и изключително нагъл. Този индивид не разбира от нищо! Когато трябва да се обсъжда нещо по същество, той липсва. Защото е прост и неуправляем. И на всичко това отгоре, той се бил занимавал със сложни работи. Да, и затова така съсипа държавата с управлението си. Затова това чудо на природата и пример за обратна еволюция държи цели два рекорда: за простотия и за наглост! Уникален помияр!
  • 11
    2
    Фалти
    Шизофрения Борисов забрави за кученцето, което лично подути на Путин. Забрави и за Турско/Руския поток който построи с парите на българския данъкоплатец, обслужващ само путинските интереси. Подари им Камчия и Кранево. Остави путинистите да развиват агентската си мрежа в България и т.н.
  • 9
    1
    Читател
    Иначе, мястото до дясното рамо на г-н Борисов,винаги е заето. Във връзка с казаното от лидера на ПП-ГЕРБ: К.Петков изгони 70-ет служители от руското посолство,отиде с влак на крака при президента на Украйна, върл враг на Вл. Путин и Русия. К.Петков и сподвижниците му от ДБ,всеки ден "громят" руските тайни служби,ненавиждат българите русофили,с това ли тези от ПП-ДБ помагат на президента на РФ, г-н Борисов? Вярно предизборно всичко може да се говори, но е добре да се придържате към истината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари