Бойко Борисов: Нека да видят каква е смрад край Русе, там има ями по-големи от мене!

4
Лидерът на ГЕРБ коментира, че край Русе инфраструктурата е в плачевно състояние
Лидерът на ГЕРБ коментира, че край Русе инфраструктурата е в плачевно състояние

Лидерът на ГЕРБ коментира, че край Русе инфраструктурата е в плачевно състояние

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи поредна доза гневна критика към партньорите си от сглобката ПП-ДБ. Той и външният министър и вицепремиер Мария Габриел се намират в Букурещ на конгрес на Европейската народна партия.

Борисов коментира, че край Русе инфраструктурата е в плачевно състояние:

Нека да видят каква е смрад край Русе, там има ями по-големи от мене, подобрената инфраструктура за 3 години. Съветвам го по теми, по които Денков се е провалил за 3 години, да не коментира ще им кажа, че те откриха 14 км, с 26,5 млн. индексации и сега им давам за домашно - това е по 2 млн. километъра строи, къде са чувалите, бе? Защо строите с 2 млн. на километър, какво се промени, цялата отсечка ще стане половин милиард по-скъпо за българите, защо това не се коментира", попита Борисов. "Сега щом сте направили инфраструктурата, защо е по-скъпо, къде отидоха тези чували, защо 2 млн. е по-скъпо?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    30
    хи-хи
    Кмета е наредил на мързеливите кметски пълномощници да контролират чистотата на града, която се извършва от още по-мързеливите от Нелсен.
  • 3
    29
    bastuna
    Русе е една смърдяща разбита кочина и това го виждат ежедневно хората.
  • 5
    28
    манджуков
    Бойко,виновници за тая смрад са и ГЕРБ,които са патерица на Пенчо Милко.
  • 10
    27
    До 25
    Не е така! Само си спомнете кои мижитурки от "русенските" народни представители гласуваха ПРОТИВ част от таксите на "Дунав мост" да остават за Русе? ОПГ ГРОБ=ДПС+вгъZZраждани!!! Всички знаете кои са нищожествата! Така че пак гласувайте за тях, пък после ревете!
  • 5
    26
    До 22:
    Ха-ха-хах! Бе те направо ви наеваха без вазелин! Ама споко, както се казва: мъжко дупе един път се еве! Пък и до три пъти пе'ераст не се ставало!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари