БОЕЦ: Документи показват как работи Гешев

1

Публикуваме изявление на ГД "БОЕЦ" относно работата на Иван Гешев, който е номиниран за главен прокурор на България:

"БОЕЦ публикуваме документи, подписани лично от зам. главният прокурор Иван Гешев, номиниран от Пеевски за наследник на Цацаров.

ТАКА РАБОТИ ГЕШЕВ!

И двете писма – т.нар. резолюции, са без мотиви. Състоят се само от по едно (еднакво и за двете) изречение. Не може да има безмотивен акт на какъвто и да е орган – правораздавателен, съдебен, прокурорски, административен. Всеки орган, пред който подобен акт може да се обжалва, би го отменил само на това основание.

Това е, меко казано, подигравка с жалбоподателите. Нищо от жалбите и от самите преписки не е обсъдено и анализирано. КАНДИДАТЪТ НА МАФИЯТА просто ти казва – НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ и го облича в някаква, уж правна форма. Това очевидно е практика, и показва какво и как работи досега Гешев. До момента никой не е показал нещо сътворено и написано от него – по скоро тук е само подписано.

Това нещо ли искате за главен прокурор? Зад всяка една преписка стоят човешки съдби и животи! Затова мафията си избра Гешев, защото с готовност погазва Конституция, закони, морал и правни норми, за да угоди на господарите си! За мафията и слугите й важат само законите на мафията и заповедите на босовете!

„ОСТАВЯМ ЖАЛБАТА ВИ БЕЗ УВАЖЕНИЕ“, без мотиви и без аргументи – олицетвирение на ГЕШТАПО-то превзело прокуратурата и държавата ни! На наглостта и мракобесието на управляващата ни мафия и слугите и!

Така мафията убива, така прокуратурата прикрива престъпленията на госпдоарите си, така се мачкат и смазват непримиримите! Машина за заверки – дори може това да си го направят на печат и само да заверяват жалбите на гражданите – БЕЗ УВАЖЕНИ, БЕЗ УВАЖЕНИЕ, БЕЗ УВАЖЕНИЕ…

ЗАТОВА И „БЕЗ УВАЖЕНИЕ“ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИНАТИ!

БОЕЦ продължаваме с капанията си за гражданската номинация на следовател Бойко Атанасов за главен прокурор! Продължаваме със срещите из цялата страна, продължаваме с подписките в подкрепа на кандидатурата на Бойко Атанасов!

Цветанов си замина. На ред са Борисов, после Цацаров и след него Пеевски. Точно в този ред. Борисов вече е пътник, Пеевски го изяде. Дните на мафията са преброени. Няма нещо, което БОЕЦ да сме казали и да не сме го изпълнили. Защото каузата ни е чиста и в това е силата ни! Очаквайте, разпространявайте и подкрепяйте следващите ни действия, това е само началото. Знаем точно какво искме и как да го постигнем. Мафията без бой няма да отстъпи. Готови сме да водим битката за свобода и справедливсот до край и вече сме достатъчно и ставаме все повече. И когато излезем ни последвайте!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари