БНБ вдигна цените на сребърните монети

0
Повишаването на цените е резултат от сериозния ръст, който през последните седмици отбелязва инвестиционното злато и сребро
Повишаването на цените е резултат от сериозния ръст, който през последните седмици отбелязва инвестиционното злато и сребро Снимка: БНБ

Повишаването на цените е резултат от сериозния ръст, който през последните седмици отбелязва инвестиционното злато и сребро

БНБ актуализира цените на сребърните юбилейни монети.

Считано от 29.04.2024 г., продажните цени на сребърните възпоменателни монети, продавани на каса на БНБ, са актуализирани“, се казва в съобщението на банката.

Повече информация може да бъде открита на сайта на БНБ в раздела за юбилейни монети.

Проверка, направена от БГНЕС, показва, че отдавна всички съвременни сребърни монети, които БНБ е емитирала през последните 20 години, са изчерпани.

Повишаването на цените е резултат от сериозния ръст, който през последните седмици отбелязва инвестиционното злато и сребро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари