БМЧК – Русе организира великденски забавления за малчуганите

2

Великденски приключения

За поредна година БМЧК - Русе заедно с Регионална библиотека „Любен Каравелов" - Русе организираха великденски забавления за малчуганите. Те подготвиха няколко пункта с образователни игри.

Пункт „Първа Помощ“ - доброволците показаха различни практики за оказване на първа долекарска помощ съобразно възрастта на участващите.

Пункт „Здравословно хранене“ - беше представена интерактивна игра, в която децата трябваше да разпределят храни в две категории - "полезно" и "вредно" и да рисуват своите идеи, проявявайки креативност.

Пункт „Екология“ - игра с 3 графи (зелена, жълта и синя), в която децата се учеха на разделно събиране, като съответно те трябваше да нарисуват различните видове отпадъци в правилната графа.

Пункт "Цветове" - благодарение на библиотеката малчуганите имаха възможността и да разкрият цветовете на предстоящите светли празници, като окрасят стириопорени Великденски яйца.

Бяха подготвени и изненади като снимки с Великденския заек и много танци и песни, които приповдигнаха настроението. Лошото време не попречи малки и големи да се заредят за предстоящите светли празници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Прекрасно
    Браво! Това е инициатива съобразена с възрастта на децата, а не простотията Бързи герои ,която нагло влезе в училищата .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари