Блъснатото дете с тротинетка е с опасност за живота

3
Момчето е настанено в интензивното отделение с черепно-мозъчна травма и счупен крак
Момчето е настанено в интензивното отделение с черепно-мозъчна травма и счупен крак Снимка: Русе Медиа

Момчето е настанено в интензивното отделение с черепно-мозъчна травма и счупен крак

14-годишното момче, което вчера пострада при инцидент на ул. „Славянска“ в Русе, е в тежко състояние. Произшествието стана следобед, когато младежът с електрическа тротинетка се е сблъскал с лек автомобил.

33-годишният водач на „Рено“ се е движил по ул.“Славянска“ и е предприел десен завой към ул.“Отец Паисий“, когато в насрещното движение по ул.“Славянска“ се е появила тротинетката с 14-годишното момче. По разкази на шофьори, които са били очевидци, младежът с тротинетката буквално е връхлетял върху колата и водачът ѝ не е имал никакъв шанс да реагира.

Екип на Спешна помощ е откарал момчето в болница, където е настанено в интензивното отделение с черепно-мозъчна травма и счупен крак. 14-годишният е с опасност за живота, съобщи Русе Медиа.

По случая е образувано досъдебно производство, за да се изясни кой с каква скорост се е движил и дали инцидентът е станал на велоалеята или на пешеходната пътека, както и какви нарушения на Закона за движение по пътищата са допуснати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    47
    Orthodox
    Преди няколко години в Париж направиха референдум за тротинетките и повечето жители гласуваха за забраната им. Така и стана. При нашата ганьокрация няма шанс да се случи.
  • -1
    46
    до 45
    Ако искаш го наричай завъртяно, щом те притеснява да признаеш, че ти е сложно, но ПО и ПРЕЗ са термини, които аз съм използвал, а в цитата от №41 терминът е НА.
  • 1
    45
    до 42 и 44
    Казва се с две думи: ПО пешеходната пътека преминават пешеходци и спешени велосипедисти и тротинеткаджии! А ПРЕЗ пешеходната пътека могат да преминават всички, съобразявайки се с пешеходци и спешени вело и тротинеткадии! Или си викаш, колкото по-завъртяно го кажа, за толкова по-умен ще ме вземат! :) :) :)
  • -2
    44
    до 43
    Да, сега виждам, че на мнозина не ви е по силите да го схванете. То и затова сме на това дередже.
  • 3
    43
    до 42
    голям брътвеж си сътворил
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари