Блъснаха жена пред болницата в Русе

1
Инцидентът е станал на улицата в непосредствена близост до лечебното заведение
Инцидентът е станал на улицата в непосредствена близост до лечебното заведение Снимка: Архив

Инцидентът е станал на улицата в непосредствена близост до лечебното заведение

На 15 май около 12:20 часа на улица „Независимост“ в град Русе 53-годишен шофьор на лек автомобил „Ситроен“, извършвайки маневра заден ход, блъсна 76-годишна пешеходка. Инцидентът е станал причина за тежки наранявания на жената, която е откарана в болница „Канев“.

Медицинският преглед установи фрактура на тазобедрена става и три ребра. Състоянието на пострадалата се оценява като сериозно.

Полицията е уведомена за произшествието от лечебното заведение и е започнала разследване. Образувано е досъдебно производство, което ще изясни обстоятелствата около инцидента и ще установи причините за него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Нищо особено
    Не защитавам шофьора, НО давате ли си сметка колко често пешеходците прецичат непосредствено ЗАД спрелите автомобили!! И дали в такъв момент водача има време за каквато и да е реакция?? И преди да почнете да плюете водачите на автомобилите за пореден път си помислета какво е и поведението на пешеходците!!
  • 4
    6
    Дъртак
    Стана дърт сблъсъск.
  • -11
    5
    до под мен
    е така де на чок булгарча ПИСА лафа на колегата щафор , --------родом съм русенец от 70-те и писа както си ишкам има достатачно образование за това кое е правилно --и как ще ше да излезеш 2-ри като отляво и дясно бяха спрели джип и бус?
  • 9
    4
    gsdsdgsdg
    радвайте се на великата технология и супер високия стандарт да имате и управлявате авомобили
  • 28
    3
    До 1
    Айде опитай сега да се изкажеш, ама този път на български!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари