Блъснаха дете на колело на пешеходна пътека в Русе

3
Инцидентът е станал този следобед на булевард “Липник“ на светофара на Подстанцията
Инцидентът е станал този следобед на булевард “Липник“ на светофара на Подстанцията

Инцидентът е станал този следобед на булевард “Липник“ на светофара на Подстанцията

11-годишното дете е преминало на колело по пешеходната пътека от Подстанцията към митницата. То се е намирало на скосената част в разделителната ивица към втората пътека, когато заради мократа настилка колелото се е хлъзнало и преминаващият автомобил „Фолксваген“ го е блъснал, предаде Русе Медиа.

Водачът веднага е качил детето в колата си и го е откарал в болница „Канев“, където за щастие е установено, че има само охлузвания и натъртвания. На мястото на инцидента остана да дежури полицейски екип до изясняване на състоянието на детето и установяване на водача. Причините са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    24
    Velikov
    Колелото е ППС и няма работа да се кара на пешеходна пътека.Същото се отнася и за тротинетки и др.подобни.На пешеходна пътека се минава пеша,като съответното превозно средство се бута на ръка.Така че много съжалявам но произшествието е по вина на детето.
  • 2
    23
    мартин
    След като МПС-то е напуснало местопризшествието куките за къв стоят цял ден и си драпат мъд`те . За това ли им се увеличават заплатите всяка година ?
  • 4
    22
    Очевидец
    Шофьорът беше много възрастен и мина на червено. Правилникът?
  • 5
    21
    Краси
    Добре,че все пак детето е невредимо! Драстичното поскъпване на горивата накара хората да търсят алтернативен транспорт!То ако шофьор се качи на тротинетка няма да е проблем,обаче то има такива ,дето не знаят правила и правят направо нелогични действия на пътя!Все по-често ще се случват такиова инциденти!Тротинетката е приравнена на велосипеда-има веоалей!Ако бъде забелязан такъв на платното за движение следва глоба!Каските също даса задължителни,защото при удар или падане няма буфер,буфера си ти!
  • 13
    20
    Мама ви недоклатена!
    Точно тази вечер, точно в 23:00, точно по Придунавски в посока Рига, от Църковна независимост ми излизат две тротиненти и велосипед с ляв завой, в тъмни дрехи и без светлини! Само дето не се насрах какво можеше да се случи. Тръгнах да обръщам за да ги застигна и пребия, жена ми крещи : "Не прави проблем".
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари