Благотворителен концерт в подкрепа на Фондация „Александър Русев“

1

В събитието ще вземат участие Невена Цонева, Б.Т.Р. и ПоПоКАТЕ5л

Благотворителен концерт в подкрепа на Фондация "Александър Русев" предстои на 16 март, от 19:00 часа, в зала Арена Русе.

ПоПоКАТЕ5л, Невена Цонева и Б.Т.Р. подкрепят благородната кауза на ФондацияАлександър Русев“ и ще бъдат в Русе за голям и зрелищен концерт на 16 март 2024 г. в Зала Арена Русе. С музика и много настроение ще бъдат отбелязани 10 години от началото на дейността на Фондацията и в частност на човека, който стои с името и труда си зад развитието на стотици деца във водата – Илиян Русев Скури.

Едни от най-големите имена на рок и поп музиката в България ще застанат плътно зад идеята в Русе да отвори врати Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения. Те идват, за да изпеят любимите на всички нас песни на живо, а ние можем да ги подкрепим на място в зала Арена Русе.

Билети могат да бъдат намерени на касите на:

зала Арена Русе /бул. „Липник“ 3/,

на касата на МИЛКОВ сервиз /Русе център, ул. Борисова 40/,

в Доходното здание на площад „Свобода“ 4.

В тези три обекта билети ще може да намерите до самото събитие на 16 март, а на касата на Networx в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 ще може да закупите своя билет до края на февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари