Благотворителен концерт събра 4000 лева за каузата на Скури

1
Целта беше събиране на средства за закупуване на портативен лифт, спомагащ за безпроблемното влизане в басейна на деца с двигателни затруднения
Целта беше събиране на средства за закупуване на портативен лифт, спомагащ за безпроблемното влизане в басейна на деца с двигателни затруднения Снимка: Дарик

Близо 4000 лв./3769/ бяха събрани на благотворителния концерт "Заедно за Децата на фондация "Александър Русев", който се проведе тази вечер в зала "Европа" на Доходното здание.

Организатор и инициатор на събитието беше Гейм Спорт Център. Целта беше събиране на средства за закупуване на портативен лифт, спомагащ за безпроблемното влизане в басейна на деца с двигателни затруднения. Точно с такива деца работи Илиян Русев /по прякор Скури/, помага му и младият треньор по плуване Теодор Цветков, пише Дарик.

Тренировките са напълно безплатни за децата, а едно такова съоръжение ще улесни работата на треньорите, защото някои от младежите тежат по 60-70 кг. и влизането в басейна става на ръце. Цената му е между 10 и 15 хил. лв.

В концерта участваха някои от най-добрите треньори на центъра, представени бяха детски модерен балет „Гейм”, Бели денс, Суинг танци, Zumba, Strong by Zumba, Steel Combat и Tabata. Kато специални гости се включиха клуб по български народни танци "Чанове" и клуб по акробатика "Локомотив"-Русе. Фондация "Александър Русев" има и дарителска сметка, по която също могат да бъдат направени дарения.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари