Бивш съветник на Путин прогнозира военен преврат в Русия

0
Абас Галямов​: Руската икономика се влошава. Войната е загубена
Абас Галямов​: Руската икономика се влошава. Войната е загубена

Абас Галямов​: Руската икономика се влошава. Войната е загубена

Военен преврат става възможен в Русия, тъй като войната в Украйна продължава, смята бившият автор на речи на президента Владимир Путин Абас Галямов.

В интервю пред CNN бившият съветник на руския лидер казва, че тъй като загубите на Русия в Украйна нарастват и страната изпитва трудности, причинени от западните санкции, руснаците ще търсят някого, когото да обвинят.

"Руската икономика се влошава. Войната е загубена. Има все повече и повече мъртви тела, които се връщат в Русия, така че руснаците ще срещат повече трудности и ще се опитват да намерят обяснение защо това се случва, оглеждайки се наоколо към политическите процес и те ще си отговорят: "Ами това е, защото страната ни се управлява от стар тиранин, стар диктатор“, заяви Галямов, имайки предвид Путин, цитиран от агенция "Фокус".

"В този момент смятам, че ще стане възможен военен преврат. Този момент може да настъпи през следващите 12 месеца, прогнозира той.

"Така че след една година, когато политическата ситуация се промени и има наистина мразен непопулярен президент начело на страната и войната е наистина непопулярна и те трябва да пролеят кръв за това, в този момент превратът става реална възможност“, добави бившият текстописец.

Галямов също вярва, че Путин може да отмени президентските избори, планирани за март 2024 г.

"Съдейки по действията му, когато ескалира нещо без необходимост, може наистина да касира изборите. Без победа над Украйна, той ще се сблъска с трудности с руснаците. Руснаците нямат нужда от него, ако не е силен. Може наистина да обяви военно положение и да касира изборите", казва той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    До 1
    Ти си пътник !
  • -3
    3
    ахаха
    не слушайте Бивш съветник на Путин , слушайте настоящия му гъзолизач Sтанко, много ги разбира нещата макар и на разстояние и от панелка, Sтанко е експерта
  • 2
    2
    хахаха
    Дрън дрън ярина, вятър на устата, викаше един много умен политик у нас. На Айзък Азимов фантастиката е сто пъти по-близко до истината, отколкото приказките на този писач.
  • 11
    1
    Sтанко
    Aman от разбирачи и жлъчни статии! Аман от пророци! И преврат да има, и да сменят малкия капитан на кораба - кораб ще има и в политиката завой няма да направи! не. Не си правете илюзия, че ще свалят Путин и след него руснака ще наведе глава и ще започне да мучи! Няма как да стане!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари