Безапелационна победа на училище "Васил Левски" във фотоконкурса "Запечатано с балони"

2

Школото получава не само признание, но и предметна награда

СУ “Васил Левски” спечели първо място във фотоконкурса „Запечатано с балони“, организиран от РААБЕ - България. Снимката, предоставена от училището за участие в конкурса, е на класната стая на I-в клас с класен ръководител Мариела Ганчева.

Украсата е с балоните, предоставени от РААБЕ- България. Получените 481 гласа безапелационно поставят училището на първо място и осигуряват не само признание от страна на организаторите и харесалите снимката, но и предметна награда - 25 комплекта издания „Смятам бързо. Уча лесно“ и 25 комплекта издания „Уча. Мога. Знам“ за деца от 7 до 9 г.

Ръководството на СУ “Васил Левски” благодари за инициативата и участието на г-жа Ганчева в конкурса, както и на всички, които са подкрепили снимката ѝ. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ха, ха, ха
    Стига бе: „Смятам бързо. Уча лесно“. За училището разгадано това означава: „Смятам бързо 2+ 2=5???. А уча лесно - всички простотии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари