Бенямин Нетаняху отхвърли искането на "Хамас" за мир

2
Да се капитулира пред исканията на Хамас ще бъде ужасно поражение, каза ираелският премиер
Да се капитулира пред исканията на Хамас ще бъде ужасно поражение, каза ираелският премиер Снимка: БГНЕС

Да се капитулира пред исканията на Хамас ще бъде ужасно поражение, каза ираелският премиер

Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли искането на Хамас за прекратяване на войната в Газа, за да се постигне споразумение за спиране на огъня.

"Да се капитулира пред исканията на Хамас ще бъде ужасно поражение", каза Нетаняху, предаде БНТ.

Той иска пауза в боевете, за да бъдат освободени израелските заложници, за които се счита, че са 130.

"Краят на войната сега ще означава връщане на контрола на Хамас над Газа и тогава следващият 7 октомври ще е въпрос на време", смята израелският премиер.

В Кайро лидери на Хамас водят втори ден преговори с посредниците Египет и Катар, но без видим напредък.

"Хамас не отстъпва от крайните си позиции, искането е главно да изтеглим всичките си сили от Газа, да прекратим войната и да оставим Хамас непокътнат. Държавата Израел не може да приеме това", категоричен е Бенямин Нетаняху.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Ariel
    Тези ислямски диваци,трябва да бъдат избити изтрити от Газа!
  • -5
    2
    Moni Levi
    Да,бе ще реват,ти си сигурно мрьсна ислямска измет, долна и пьрвобитна,евреите така лесно не се предават и не прощават, отмьстителни и крьвожадни са,умни и креативни са,и ще успеят,ясно!!
  • 5
    1
    чичомиткобрат
    Гадна еврейска ционистка сатанинска измет. Иска само кръвопролите над невинните и да не бъде наказан, но и този момент ще дойде, никой не остава безнаказан. Трансхуманизма също няма да го спаси и да живее 140 години години и да избяга от Великия Съд на Бог Исус. За такива, като евреите, които отричат Бог и се кланят на сатанински божества, въпреки че Бог някога им е помагал много, цената която ще плащат е неописуема. Затова Бог ги изгони от земята им и ги пръсна по Европа, сега те с пари откраднаха земята, която Бог вече не смята за тяхна, но за Бог това нищо не означава и те ще реват скоро.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари