Бедрос Пехливанян: Ще се борим да имаме минимум двама депутати от Русенско

1
Според мен дори трябва да се борим за повече депутати, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС
Според мен дори трябва да се борим за повече депутати, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС Снимка: Facebook

Според мен дори трябва да се борим за повече депутати, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС

"Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с пълна листа от 14 кандидат-депутати в Русенско - с водач Бедрос Пехливанян, на предсрочните парламентарни избори на 9 юни тази година. Целта е да имаме минимум двама депутати от Русенско в следващия парламент". Това каза Пехливанян, след като днес коалицията регистрира листата си с кандидат-депутати в Районната избирателна комисия в крайдунавския град.

По думите му, това е напълно реална цел. "Според мен дори трябва да се борим за повече депутати", каза Пехливанян, който е общински председател на ГЕРБ в Русе, бизнесмен и фармацевт, предава БТА.

Областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев, който е втори в листата и в момента е депутат, определи изминалите три години като "години на застой, безвремие и хаос, години, в които почти нищо не беше свършено".

По думите му след изборите трябва да има ясно управление с коалиционно споразумение, с ярки политически фигури, които да носят отговорност и тя да бъде споделена между партиите в управлението, съгласно тежестта, която получат на вота.

"Излизаме за победа и то с много голяма преднина пред втория. На България е нужна стабилност", каза Кръстев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    ОЗАДАЧЕН
    Дано да нямате, че като го гледам оня шамшал мамин Гошко, къде не може две изречения да нареди правилно, за къв чеп изобщо го държите , че и на избираемо място, а 4-ти пиянката Богдан.....баааахти псевдо селекцията!! Само тоя адвоката Братованов е що годе читав, дано измести пелтечещия студент от второто място!!
  • 11
    9
    Габчо
    Жалко, че Бедросян ще излезе , за да стане пак депутатче на мама синчето Гошето
  • 12
    8
    чичомиткобрат
    арменски чалъми пак
  • 14
    7
    Читател
    Застой,безвремие,хаос,суроватка,това е в главата на "наш" Георги най-безполезният готованец в 49-ия парламент,пратен там от 19-МИР-Русе.Направиха път до Банкя да ходатайстват разни клакьори,да се молят техният Георги, да стане и този път депутат. Познавам много подходящи за народни представители русенци,които пряко или косвено са свързани с ПП-ГЕРБ,но те си остават честни и принципни в своя житейски избор!
  • 2
    6
    bebo
    Бедо,последните години са пълен провал за ГЕРБ-Русе.Защо станахте слуги на Пенчо Милков и БСП в ОС Русе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари