Бащата на сиамските близнаци получи условна присъда

0
Децата са родени от 14-годишната си майка
Децата са родени от 14-годишната си майка Снимка: iStock

Бащата на сиамските близнаци, родени от 14-годишна ромка от Сливен, се отърва с условна присъда.

Районни магистрати от Сливен определиха наказание на подсъдимия Радостин Радостинов от 6 месеца "лишаване от свобода", чието изтърпяване е отложено с 3 г. Той бе обвинен за извършване на полов акт с момиче, ненавършило 14 г, припомня 24 часа.

В хода на съдебното производство Радостин Радостинов признал вината си, изразил критично отношение към случилото се и поискал разглеждането на делото да се проведе по реда на съкратеното съдебно следствие, уточняват от пресцентъра на Бургаската апелативна прокуратура. Присъдата на Районен съд Сливен подлежи на протест или обжалване пред окръжните магистрати.

Радостин и Мария се запознали през септември м.г. край училището на момичето. Започнали да се виждат, влюбили се. На неустановена дата през ноември 2015 г. се усамотили около гаражи до училището и осъществили първия си полов акт. Двамата продължили с интимните си контакти, като винаги срещите им се състояли около училището на Мария, тъй като родителите им не знаели за тяхната гореща любов. В началото на тази година обаче момичето споделило с майка си какво се случва. На 22.08.2016 г. Мария ражда сиамски близнаци, но те са силно увредени, с общ полов орган и пикочен мехур, а едното - без мозъчна дейност.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари