Български екип намери живи хора под отломките в Кахраманмараш

0
Над 800 са съборените сгради в 600-хилядния град
Над 800 са съборените сгради в 600-хилядния град Видео: bTV

Българската група е от 27 души, днес очакваме още 20 души, сподели Георги Влайков

Българската група е от 27 души, днес очакваме още 20 души да се включат при нас. Нашата група ще стане 50 души”, каза пред bTV ръководителят на групата от български доброволци в Кахраманмараш Георги Влайков.

Тази нощ пристигна един екип от Швеция с българин, който е водач на куче. Цялата вечер обследвахме няколко сгради, но без успех. Другият екип вчера следобяд намери трима живи човека и предаде информацията, за да се започне акцията по спасяване. Същият екип намери двама живи човека”, разказа Влайков.

Той подчерта, че в Кахраманмараш има работеща болница, не знам какъв е нейният капацитет.

В Кахраманмараш живеят около 600 хиляди души. За момента има данни за над 800 съборени сгради, обследвани са 300”, добави Влайков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари