Български автобус катастрофира тежко в Турция

1
11 души са ранени
11 души са ранени Снимка: Х / milligazete

11 души са ранени

Автобус с българска регистрация се преобърна в Турция. 11 души са ранени, съобщава Анадолската агенция. Състоянието на двама от пострадалите е тежко.

В рейса е имало 14 пътници, сред които и двама български граждани. Единият от сънародниците ни е шофьорът на автобуса, съобщават от МВнР, предаде NOVA.

Рейсът с българска регистрация е излязъл от платното, ударил се в дърво и се преобърнал край градчето Каваклъ на около 50 км от ГКПП “Дерекьой” (Малко Търново), на територията на област Къркларели.

На място са пристигнали много линейки и екипи на пожарната. По информация на турски медии пострадалите са откарани до най-близките лечебни заведения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари