Баба Данка: Тези 100 лева не стигат, ама ще щипнеме от пенсията

0
Какво могат да си купят пенсионерите с великденската добавка от 100 лева
Какво могат да си купят пенсионерите с великденската добавка от 100 лева

Какво могат да си купят пенсионерите с великденската добавка от 100 лева

Сто лева великденска добавка за пенсионерите получиха всички, на които пенсията им не надхвърля 526 лева. След дълги дебати в парламента се оказа, че еднократната сума ще получат само най- бедните възрастни хора у нас. Какво ще могат да си купят за Великден с помощта и ще им стигнат ли парите?

„Ще си купя яйца, зелена салата, краставици, домати, агнешко месо. Продукти за баница и готов козунак”, казва Данка Митова. Според нея цената от 0,50 лева за един брой яйце, е прекалено висока.

„Много е скъпо, седем лева за три домата. Но понеже е Великден ще си го позволя. Не ми стига пенсията. Тези добавки от 100 лева не са достатъчно, но съм доволна, че ги дадоха. Трябваше да отпуснат добавки на всички, а не да разделят хората на беден и богат, пенсионер или не”, добавя Данка, предаде NOVA.

За яйца, зеленчуци за салата, готов козунак и продукти за баница, цената е 51,40 лева. Заедно с агнешкото, което е 30 лева за килограм – добавката от 100 лева, която е получила баба Данка, бива изхарчена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Габи
    Тази баба сигорно е купила домати гигатни, по 1кг бройката. Нека пазят пенсиите си за ало измамниците. Какво щи си купят тези с пенсии от 527 лв?Защо работилите и осигорянали се пенсионери трябва да бъдат наказвани за сметка на мързелувалите и крили доходите си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари