Автобус потроши жена от Мартен

0
Пострадалата жена е настанена в УМБАЛ „Медика“ с фрактура на раменна става
Пострадалата жена е настанена в УМБАЛ „Медика“ с фрактура на раменна става Снимка: Dunavmost / Архив

Пострадалата жена е настанена в УМБАЛ „Медика“ с фрактура на раменна става

На 23.08.2023 год. в 14:53 часа е получен сигнал от 54 годишен мъж, за това, че около 14:35 часа майка му на 78 години от град Мартен след като слязла от автобус марка "Исузу", с русенски регистрационен номер, управляван от 51 годишен водач гр. Русе, докато взимала багажа си, автобусът потеглил и тя е паднала на земята.

Произшествието обслужено от полицейски екип. Жената след преглед е настанена в УМБАЛ „Медика“, с фрактура на раменна става. Алкохолната проба на водача на автобуса е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Messi
    Хората са пълни с проблеми,едно малко невнимание и всичко хубаво с тебе свършва.Където се обърнеш проблеми,народа не е на себе си,дано жената да се оправи най-скоро време
  • 6
    1
    една
    Все бързат да тръгват / простащината край няма/.Като си нервен и не ставаш по- добре не карай / возиш хора / Пролетта дъщеря ми се качва в 12 линия , едно ,че е карал като луд в кръговото е влязъл без да изчака. На спирката докато е слизала шофьора е тръгнал .Слава на Бог не е станал инцидент. Но знаех само ,че е 12 номер друго нищо ,ако бях го издирила не знам какво щях да направя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари