Австралия призова гражданите си да се евакуират от Израел

1
Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство
Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство

Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство

Австралийското министерство на външните работи и търговията призова своите граждани, които живеят в Израел, „да напуснат, ако е безопасно да го направят“. Това съобщи CNN, предаде NOVA.

„Има висока заплаха от военни репресии и терористични атаки срещу Израел и израелските интереси в целия регион. Ситуацията със сигурността може да се влоши бързо. Призоваваме австралийците в Израел или окупираните палестински територии да напуснат, ако е безопасно да го направят“, според публикацията в акаунта на Smart Traveller на X, който публикува съвети от DFAT.

Департаментът предупреди, че „военните атаки могат да доведат до затваряне на въздушното пространство, отмяна на полети и отклонения и други смущения в пътуването“.

Отбелязва се, че международното летище „Бен Гурион“ в Тел Авив може да преустанови дейността си поради повишени опасения за сигурността по всяко време

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари