Атракционното влакче блъсна пешеходка в Русе

26

Пострадалата е откарана в болница със счупен крак

Възрастна жена е откарана в болница със счупен крак след като е блъсната от атракционното влакче на улица "Александровска" в Русе. На мястото на инцидента са пристигнали полиция и линейка. По думите на свидетели на произшествието полицията е искала да спре влакчето от движение.

"Собственикът на влака протестира: "Докога ще се разхождат пешеходци по тази улица?". Ние гражданите на Русе питаме до кога ще се позволява този влак да мачка хората по пешеходните зони в града ни?", гласи противоположния коментар в мрежата.

Припомняме, че маршрутът на влакчето обхваща централната улица и крайбрежната алея и очевидно това се е превърнало в предпоставка за инцидента, чиито причини тепърва ще се изясняват.

Очаква се официална информация по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    45
    OMG
    Сега видях, че въпросния дебил Никола звънял на телефона за СПЕШНИ случаи, заел линията за супер много време, и то за нещо което даже не е случай, камо ли спешен. Кольо, глупако с половин мозъчна клетка, осъзнаваш ли, че през тези близо 15 минути в които си заел спешната линия, има хора нуждаещи се от наистина спешна помощ които няма кой да им вдигне? Колко оператора мислиш, че имат от 112? Ако всеки дебил почне да звъни на 112 за да си лафи със служителките то тогава просто трябва го закрият. Кольо, положението при тебе е много сериозно! Изобщо не трябва да ти се позволява да управляваш МПС като цяло, да управляваш влакчето, да работиш с хора, защото ти си ОПАСЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО!
  • 1
    44
    до 40
    Долен пропадняк дано да ти издъхне наглото пишлеме в ръцете
  • 5
    43
    МВР бюлетин до Кольо
    Сигнала е подаден след 15ч, та в тоя ред на мисли какво майка си търси тоя курник по пешеходна зона в посочените от теб часове? Но да оставим този факт настрана. По притеснителното е, че според твоите собствени думи е забранено влизането на МПС от 09:00 до 13:00 и от 15:00 до 06:00ч. Тоест влакчето ТИ е цял ден в движение а ТИ открито признаваш, че сте в нарушение през почти целия ден.
  • 6
    42
    до 40
    Ти си бил ама много нагло парче, да звъниш на спешен номер и да заемаш линия толкова време, докато занимаваш служителите с фантастичните си диарии.
  • 3
    41
    до 39
    Единствените МПС, които може да се движат по велоалея са ИНДИВИДУАЛНИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ превозни средства, като на същите не е позволено да развиват НАД 25км/ч.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари