Атанас Русев: "Иконата" на "Продължаваме промяната" Лена Бориславова се е изгаврила с мен

0
Председателят на сдружението "Да спасим Корал" коментира разследване, според което подписът му се оказва фалшифициран
Председателят на сдружението "Да спасим Корал" коментира разследване, според което подписът му се оказва фалшифициран Снимка: БГНЕС

Председателят на сдружението "Да спасим Корал" коментира разследване, според което подписът му се оказва фалшифициран

"Харвард, Форбс "30 под 30", елитни адвокатски кантори, национален съвет на Да България, депутат, шеф на политическия кабинет на министър председателя... автора на "сглобката"..."

Така определя Лена Бориславова със свой пост във Фейсбук председателят на сдружението "Да спасим Корал". Според разследващия сайт Биволъ юристката е фалшифицирала негов подпис, за да може Кирил Петков да бъде отписан от УС на сдружението и да поеме поста на служебен министър на икономиката през 2021 година, каквото е изискването по закон. Скандалът се разрасна и в социалните мрежи, където реагира и замесеният без негово знание Атанас Русев:

"Това е "ИКОНАТА" на #ПродължавамеПодмяната, лена бориславова, която се е изгаврила с мен и сдружението което представлявам, като си е направила ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО от мое име и още куп фалшиви документи и подписи, с което е сменила Управителния Съвет на нашето гражданско сдружение "Да запазим Корал". Ред престъпления според Наказателния Кодекс.

За да може нейният кирил петков да влезе във властта. В нарушение на закона.

Каква може да е движещата сила за подобна жестока НАГЛОСТ и чувство за абсолютна безнаказаност?

А напоследък, по всички медии с арогантното си и надменно поведение, и ясното желание отново да управляват и решават бъднините на НАШАТА БЪЛГАРИЯ?!?!?

Каква мизерия на съзнанието", пише още Русев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Русе
    Долна курв* не е професия , а състояние! Гадна, мръсна, подмолна, лигава, тиква (жена пълна със семе от мъж) !!!
  • 3
    3
    Свидетел
    Няма политическо управление в България от 1994/97 година без някакви "икони". Какви ли икони не се изредиха от Елка Константинова,Хубавото Наде та до Фидосова,Лена,чет нямат по управления и министерства.Най актуално беше регионалното развитие последно и "Нахранете журналистите".......... имаше и дъх на арсен и маслени бисквитки..... Бе Софиянци са това не е шега работа.Тяхното не мирише като нашето,а на розички и зюмбюл.
  • 3
    2
    Възмутен
    колкото и да цензурирате не може да бъде спряно падението, защото фактите говорят - факти за нарушаване на Конституцията и подписване на декларация с невярно съдържание - факти за фалшифициране подписа на сдружение "Да спасим Корал" за да може някой да стане министър и използването на този фалшив подпис пред компетентен орган; - факт за безкрайни назначения на още по-безкрания род на Лорер; - факт за странни дарения от НЕКСО и сашо Дончев, като след даренията на последния още по-странно Булгаргаз влоши финансовите си резултати; - факт че двама хасковски трафиканти са вкарвани през служебния транспортен вход на едно министерство за среща с министъра любител на напитки с висок градус.; - факт е, че има пачки, пудели, часовници от 50 000 лева; - факт е, че белгийската полиция се оказа "бухалка" да се разправи с един депутат ., който е чист като пролетна роса; - факт е, че един финансов министър, май завършил някакъв съкратен кръжок в Харвард си позволява обидни квалификации на своя колежка и то жена. - факт е, това, че не се намери министерство, от което академик Денков да продължава да пътува безплатно по света и това струва разглобяване на сглобката
  • 0
    1
    БНР
    Ех Пенчева, ех Ася, какви времена настъпиха, а? Ама то с некадърните репортери така става обичайно. Докато ти врякаше на Нешка Робева или Волгин, виж как се осрахте. Ех, Ася Пенчева, ех, безполезен държавен служителю.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари