Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Асфалтират улици преди да започне копаенето на ВиК

7

Пенчо асфалтира, а след него минават копачите от ВиК - Русе

Няма такава "уникална" координация между институциите. Този асфалт го чакахме 50 години, а японският специалист с русенски произход Веикато Ниготури го разкопа след няколко седмици. 

Пенчо Милков тъкмо се похвали, че са асфалтирали алеите в стария Здравец, които не са ремонтирани от 60-те години и копането започна.

Изглежда, че ВиК са запретнали ръкави и следят активно дейността на кмета къде полага асфалт, защото "асфалтът е материал, който се полага преди да започне копаенето".

Автор: Н. Маринов
(Автор: Н. Маринов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    9
    Павел
    Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за своите пети-вековни страдания. Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен, и аз имам пълно человеческо право да го прокълна от сичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци!” Вестник “Знаме”, бр. 4, 5 януари 1875 г. Христо Ботев
  • 19
    8
    Павел
    Днес подадох два сигнала към антикорупционен фонд и черна книга,ако те се заемат с разследване,жална им майка.подавайте и вие.те дори не опитват да си прикрият кражбите.парите вече ги няма,ще се надяват държавата да отпусне. в противен случай само разкопаното ще се асфалтира 😃😃😃 той и Бойко не е чак толкова нагъл кххххх
  • -3
    7
    Павел
    Не мрънкайте че да не излезете вие виновни.няква лелка от общината ми вика че тия от кулата и Долапите сами си били виновни за дето били искали канализация и 7 години били протестирали.за това нито ще искате нито ще се оплаквате после.хаааахаа не!
  • 20
    6
    mpm
    Няма ли кой да спре водното да копаят безразборно и нищо да не довършват докрай ???
  • 19
    5
    Смехурко
    Честито!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари