Асен Василев: В коалицията не бива да се допуска „Възраждане“

2
Това е точно поведение на троянски кон, добави той
Това е точно поведение на троянски кон, добави той Снимка: bTV / стоп кадър

Той добави и че няма да управляват с ДПС и ГЕРБ

Категорично няма да има коалиция в ГЕРБ и ДПС. Там не бива да се допуска и „Възраждане“. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев в „Лице в лице“ по bTV.

„Госпожа Гунчева какви неща извади за „Възраждане“ вътре от кухнята - как са влизали ГЕРБ в тяхната зала да им казват как да гласуват, как тя се е опитвала да повдига някакви неща, свързани със законопроекти - как е казано: това няма да го пускаш. Тези хора не контролират сами собствената си партия и собственото си поведение. Някой отвънка идва и казва какво да се случва. Това е точно поведение на троянски кон, това е поведение на някой, зад който седят сили, които не са ясно какви са“, заяви Василев.

Той обяви и че няма да управляват и с ИТН.

Ние в коалиция на кражбата ГЕРБ и ДПС няма да участваме, а това е категорично абсолютно казано“, добави Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Гост
    Васалите треперят от страх. Колонизаторът е далеко зад океана и само спуска нови нареждания.
  • 1
    4
    :":":":"
    мека китка, Кокорчо, какво става с коалицията?!
  • 1
    3
    Възраждане
    Споко бе, гей опулен, ВИЕ няма да сте в тази управляваща коалиция!
  • 0
    2
    sak
    ?????????
  • 5
    1
    Агнес
    На този обратен американец не му ли е ясно, че с урода сащ никой нормален българин не иска да е в коалиция?! Защо да е в коалиция с урода сащ?! След 1990 година и сега сме под сащническо робство, сащ ни заробиха, сащ докараха джендеризма тук, скандалният кирил петкоф пък работи срещу България и вече иска да ратифицира 52 пола и в България! България е на българите, България не е на урода сащ, нито България ще е на американските агенти/шпиони, продали се, за да ги има на показа! България е християнска страна! В България има САМО ДВА ПОЛА! В България бракът е само между мъж и жена! В България има традиционни семейни ценности! Народът на България не иска хомосексуалните евроатлантически/джендератлантически извращения на урода сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари