Асен Василев: Отрязани са определени части от мои изказвания

0
Това е тежко решение – да приемем човек от ГЕРБ, за да тръгне страната, заяви съпредседателят на ПП
Това е тежко решение – да приемем човек от ГЕРБ, за да тръгне страната, заяви съпредседателят на ПП Снимка: NOVA / стоп кадър

Това е тежко решение – да приемем човек от ГЕРБ, за да тръгне страната, заяви съпредседателят на ПП

„Ситуацията е, че всеки има ясни позиции, които са доста различни. За да тръгне държавата и да има правителство, предложихме кабинет на малцинството още преди първия мандат. След това направихме отстъпка. 4-часовият запас всички трябва да го чуят, за да видят, че няма коалиция, няма договорки и това е тежко решение – да приемем човек от ГЕРБ, за да тръгне страната. На този запис няма нито една дума, зад която не бих застанал”. Това заяви в предаването „На фокус” по NOVA съпредседателят на ПП Асен Василев.

Отрязани са определени части от мои изказвания – като това за съгласуването на службите или че трябва да се направят промени в държавната администрация. Абсолютно заставам зад тези си думи. Това са думи, които съм казвал на избирателите”, каза Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари