Асен Василев няма да е кандидат за евродепутат

0
Бившият финансов министър коментира промените в Закона за хазарта
Бившият финансов министър коментира промените в Закона за хазарта Снимка: БГНЕС

Бившият финансов министър коментира промените в Закона за хазарта

Асен Василев няма да бъде в листата на "Продължаваме промяната - Демократична България" за европейските избори. Така самият Василев отговори на въпрос дали ще бъде в националната листа или тази за евровота, но не даде повече подробности, предава БНР.

Попитан дали има призовка без във въпроса да се уточни за какво, но след изслушването му във временната комисия за установяване на случилото се в агенция "Митници", Асен Василев отговори едносрично с "не". А помолен за коментар за внесените промени в Закона за хазарта от ГЕРБ - СДС и ДПС в последния момент, депутатът от ПП-ДБ отговори:

"По принцип ограничаването на рекламата за хазарт е добра стъпка. Въпросът е, че трябва да бъде направено по начин. Знаете за тютюна има един режим, има друг режим за други стоки, които са социално проблемни. Трябва да бъде направено по начин, който всъщност да може да доведе до това да се намали хазарта, а не доведе до това да има "черен" хазарт".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Урсула Лайняната
    Този ококорен куросмук може да е само пасивен €вопедераст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари