Асен Василев: Не сме изпрали Борисов и Пеевски, ние се изцапахме

0
Плановете на Бойко Борисов и Делян Пеевски са първият да се пенсионира като президент, а вторият да стане премиер
Плановете на Бойко Борисов и Делян Пеевски са първият да се пенсионира като президент, а вторият да стане премиер Снимка: Продължаваме Промяната - Русе / Facebook

Плановете на Бойко Борисов и Делян Пеевски са първият да се пенсионира като президент, а вторият да стане премиер

Това заяви съпредседателят на ПП и бивш финансов министър Асен Василев по Нова телевизия.

Колата” я карахме ние, а не ГЕРБ. Може да се е движела криво, но го правеше към Европа”, подчерта Асен Василев. По думите му съвместно управление с партията на Бойко Борисов е било ежедневна битка. „Не сме изпрали Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател”, признава съпредседателят на ПП.

По време на предизборната кампания хората ни питат много истински въпроси - накъде ще върви България и как ще продължим пътя ѝ към Европа, каза той.

Според него няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при която загина един човек. В автомобила се возеше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. „НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият инцидент, за съжаление вероятно няма да е последният. Катастрофите не подпират партийни цветове, такива неща се случват”, коментира Василев.

Той обясни какво ще се случи на извънредното заседание на парламента във вторник, което инициираха от ПП-ДБ. „Ще вземем решение, което да задължи правителството да увеличи пенсиите с точно толкова, колкото пише в Бюджета – с 11%”, посочи бившият финансов министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    🤬🤬🤬
    По гадно от педераст е само дебел педераст !
  • 1
    2
    Спонсор
    Какво търси в колата бившия журнал ист от Босфорската телевизия в кола та? И за неговия живот ли има запла ха? А преди няколко месеца ГНОМА, строши МЕРЦЕДЕС от НСО! В туй НСО наистина ли знаят да карат? Толкова ли сме богата държава, та в посолст вата като това в ПАКИСТАН, с БЕНТЛ ИТА се разкарват? Що не питаш ТАВР ОВ колко автомобила има в посолств ото в РИМ и що няма ЗНАМЕ отпред?
  • 0
    1
    Спонсор
    Вие всички сте престъпници от котилото на ДС, Асенчо! 22 години бях в ЕВРОПА! И там крадът, но не в ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА като вас В Испания слагат 40 см. асфалт, а не 15 като вас! Точно ВИЕ ли, 240 НЕКАД ЪРНИЦИ, клон на УКРАИНСКАТА МАФ ИЯ, ще ми говорите за ЕВРОПА? СМЯХ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Жена, ти нали викаш, че някой прекрасен ден ще ме напуснеш?
- Да!
- Ми... глей кво убаво време е вънка!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари