Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото войната е до нас!

0
До такава степен е деградирал политическият дискурс, че ще отнеме много време, за да се възстанови, коментира журналистът
До такава степен е деградирал политическият дискурс, че ще отнеме много време, за да се възстанови, коментира журналистът Видео: NOVA

По думите му, ако има ваканция за депутатите, се обезсмисля поправката, чрез която се целеше да има парламент до предсрочните избори

"Изпуска се истинският контекст на истински засягащото страната ни - конфликтът в Украйна. Там е заложено бъдещето на Европа. Да не забравяме, че България произвежда боеприпаси колкото целия ЕС. Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото войната е до нас." Това заяви журналистът и бивш депутат от СДС Асен Агов в ефира на "Офанзива" с Любо Огнянов по NOVA.

По думите му ако има ваканция за депутатите се обезсмисля поправката, чрез която се целеше да има парламент до предсрочните избори. "Ротацията беше успокоителна формула, макар и екзотична. Политическите актове не са начин за печалба. Оставката на председателя на НС говори за низ от събития, които предстои да се случат. Това е особен акт. Свалянето на Желязков може да се нарече и реванш. Целият политически ажиотаж беше абсолютно ненужен. Принизяването на политическия диалог до лични закачки е неприлично. В него не присъстват изобщо гражданите на България, сякаш те не съществуват. До такава степен е деградирал политическият дискурс, че ще отнеме много време, за да се възстанови", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Шиши
    БЪЛГАРОФОБ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари