Арестуваха крадци, разбили социален център в Лом

3
Апашите били заловени докато изнасят електроуреди от сградата
Апашите били заловени докато изнасят електроуреди от сградата

Апашите били заловени докато изнасят електроуреди от сградата

По сигнал на гражданин полицията в Лом е арестувала в момент на изнасяне на електроуреди от Центъра за обществена подкрепа в крайдунавския град четирима крадци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Опитът за кражба е станал в тъмната част на денонощието. Мъжете са срязали метална решетка и са влезли в сградата. Те са от квартал „Момин брод“ на Лом, всичките са криминално проявени и осъждани. Целта на крадците били телевизори, музикални уредби и други електрически уреди в социалния център. Те са задържани за денонощие и срещу тях е започнало досъдебно производство.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха за БТА, че подобни кражби от обществени сгради в региона са рядкост. В последните два месеца беше разбито едно кметство, откъдето нямаше кражба и едно неработещо училище в село Доктор Йосифово, откъдето липсваше камина за отопление, която по-късно беше установена, а соченият за извършител на кражбата - задържан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Александър
    МУРГАВИ славяни от Маалата ве! Срязали джилязото без да искат! КСКУРЗОВОДИ БЕ БАТЕ! АЛОУ БХК; КЪНЕВ, спиш ли ве Боклук?
  • 6
    1
    А какъв е ....
    Етносът? Патладжанено-лилав? От местните афро-американци?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари