Апаши задигнаха кабели и дизелов генератор

0
Стойността на щетата е над 20 000 лева
Стойността на щетата е над 20 000 лева

На 17.06.2016 г. в 10.40 ч. е получен сигнал от 49 годишен гражданин на гр. Русе, че за неопределен период от време, от базова станция за аварийно захранване,  находяща се в землището на село Батин, област Русе, собственост на телекомуникационна компания, е извършена кражба.

Установено е, че чрез използване на неустановено техническо средство е взломена входната врата на станцията за аварийно захранване, от където е  проникнато вътре и е отнет един брой дизелов генератор. Станцията е неохраняема и не е оборудвана със СОТ. Стойността на щетата е в размер на около 20 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3 и т. 4, вр. чл. 194, ал. 1 от НК. 

На 19.06.2016 год. в 06.00 часа, служители на телекомуникационна компания са констатирали кражба на 68 метра съобщителен кабел, положен в подземно трасе в град Русе. По късно липсващия кабел е намерен нарязан на 4 / четири / парчета в близост до една от шахтите на трасето в тревната площ. Щетите са в процес на изасняване. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари