Антъни Блинкен поздрави България за годишнината от членството в НАТО

1
Отбелязваме 20 години в НАТО
Отбелязваме 20 години в НАТО Снимка: Twitter

Отбелязваме 20 години в НАТО

От името на Съединените щати поздравявам България по случай 20-годишнината от присъединяването към НАТО.“

Така поздрави държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен годишнината на присъединяването на България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия и Словения в НАТО, информира БГНЕС.

Преди двадесет години, когато станахте съюзници, ние бяхме вдъхновени от вашия път - от понасянето на горчива тирания и окупация до извоюването на свободата ви чрез смелост и постоянство. Днес отбелязваме вашия непоколебим ангажимент да защитавате всеки сантиметър от територията на НАТО и да отстоявате общите ни демократични ценности.

От Балтийско до Черно море, през Атлантическия океан и Адриатическо море, НАТО е по-обединена и способна от всякога. На тази важна годишнина ние сме горди да застанем рамо до рамо с вас като съюзници, защитаващи нашата визия за бъдещето“, завърши Блинкен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    чичомиткобрат
    🖕🖕🖕 NATO collective west
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари