Антъни Блинкън: В крайна сметка Русия носи отговорност за падането на ракета в Полша

0
Държавният секретар на САЩ е в Банкок за Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество
Държавният секретар на САЩ е в Банкок за Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество Снимка: БНР / Архив

Държавният секретар на САЩ е в Банкок за Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество

"В крайна сметка Русия носи отговорност за падането на ракета в Полша", заяви днес държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън, цитиран от Франс прес, предаде БТА. 

"Какъвто и да е изходът от разследването, знаем, че в крайна сметка отговорността за този трагичен инцидент е на Русия", изтъкна Блинкън в Банкок.

Държавният секретар е в тайландската столица, за да участва в Азиатско-тихоокеанския форум за икономическо сътрудничество. Антъни Блинкън коментира и удължаването на срока на сделката за износ на зърно от Украйна през Черно море. 

"Очевидно Русия усети, че светът няма да се примири с отказ за удължаване на срока на споразумението", изтъкна Блинкън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Макс
    А ти Антъни Блинкън си голям тъпанар,но за сметка на това нагъл и арогантен.Типично поведение на самозабравил се Американски политик ,чиято държава от години се меси навсякъде по света и предизвиква конфликти за да има полза единствено и само за САЩ.
  • 10
    3
    123
    Ами тогава усранаина да започва да бомбардира съседните държави и да се започва последната война на човечеството. то щом и пиратка да гръмне значи е виновна Русия давайте с войната и да се приключва. ясно е вече че нещо нормално и резонно няма да ви родят "демократичните" тикви.
  • 8
    2
    Мнение
    Ох Господи! Слез на земята и си прибери вересиите!
  • 8
    1
    daskal
    блинкен, боклук, НАТО трябва да отвърне на усраинската агресия! Припомняме, че усрайна бомбардира полша и по този начин обяви война на НАТО! Т.е. усрайна е агресор, защото с бомбите си усраинците ъбиха мирни полски граждани! усрайна е агресор! НАТО трябва да отвърне реципрочно на усраинската агресия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари