Ангел Джамбазки: Български граждани умишлено са възпрепятствани да влизат в Северна Македония

0
Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всякакви възможни начини
Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всякакви възможни начини Снимка: Facebook

Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всякакви възможни начини

Това е, което от сутринта се случва по граничните пунктове между България и Северна Македония. Български граждани умишлено са възпрепятствани да влизат в страната.

На снимката виждате обяснение на македонските власти защо не се допуска един българин на територията на страната. След три часа чакане в буферната зона между граничните пунктове „Гюешево” и „Деве баир”, наши съмишленици от ВМРО Кюстендил са върнати от граничните власти на Северна Македония обратно в България. Причината е безумна, нелепа и смехотворна. А именно, че се смятат за опасност за националната сигурност и обществения ред в страната.

May be an image of text that says 'vehicles control has been issued) претставува упретставува закана за јавниот поредок, националната безбедност, jaBHOTO здравје или за мегународните односи на република северна македонија (Is considered to be a threat to the public order, national security, public health or the international relations of Republic of North Macedonia)'

Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всякакви възможни начини. Доказателствата за това ги виждаме с очите си всички.

Няма как случайници да ни казват кога ще се покланяме. Няма как някой да казва на българите кога ще почитат своите герои и да ни вкарва в провокации и пропаганди.

Ангел Джамбазки

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Този
    Заради такива като вас сега мразя нас Щот Неси мерите думите .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари